TRIBUN Dokument EU: Europska komisija još 2018. planirala predložiti „putovnice za cijepljene“ tijekom 2022. uz „propagandne mjere“

 




Prema službenoj agendi, takozvane „covid putovnice“ posljedica su „pandemije“., međutim, dokument koji je načinjen 2018., a ažuriran 2019., pokazuje da je Europska komisija napravila plan prema kojem su putovnice za cijepljene zamišljene kao prijedlog za uvođenje 2022. godine.

Godine 2018., Europska komisija odlučila je usvojiti „putokaz za pojačanu zaštitu od bolesti koje se mogu spriječiti cjepivima“. Plan započinje propagandnim mjerama 2018., a završava prijedlogom zakona o putovnicama za cijepljene tijekom 2022.

Između 2019. i 2021. Komisija je planirala provesti studiju izvedivosti kojom se mjeri mogućnost uvođenja „zajedničke putovnice za cijepljene“, prenosi tribun.hr


“Sve što je potrebno za trijumf zla jest da dobri ljudi ne čine ništa.”

Plan obavezne imunizacije odraslih te implementacije cjepnih ili imunitetnih potvrda i putovnica započet je još 2010. Obaminim zakonom o zdravstvenom osiguranju (Obamacare)

Pandemija ili PLANDEMIJA?

Priča o imunitetnim potvrdama ili putovnicama stara je više od deset godina, a na opasnosti implementiranja istih još davno prije korona “Pandemije” upozorila nas je dr. Sherri Tenpenny.

Što je potrebno da bi se taj plan ostvario? Pandemija. Potrebno je sve ljude proglasiti bolesnima, bioteroristima. Zdravi i sigurni po društvo su samo oni koji imaju “cijepnu putovnicu”.

Pogledajte video



Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)

Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma