Пређи на главни садржај

Potpuno cijepljeni čine samo 21% novozaraženih, ali čak 58% umrlih od Covida


Prema službenim podacima engleske verzije HZJZ, potpuno cijepljeni s 2 doze su gotovo 3 puta zastupljeniji među umrlima od Covid-a nego što su zastupljeni u novim infekcijama (58% naprama 21%). Znači: Cijepljeni puno jače umiru nego što se zarazuju. Iliti, ako se cijepljeni razboli od Covida, umire 3 puta vjerojatnije nego da se nije cijepio. A beroši tvrde da su cjepiva učinkovita. Moguće, ali je pitanje u čemu to.

Evo kakva je raspodjela između novozaraženih u Engleskoj.

Potpuno cijepljeni s 2 doze21%
Polucijepljeni s 1 dozom (više od 21 dan prošlo)18%
Polucijepljeni s 1 dozom (manje od 21 dan prošlo)7,5%
Necijepljeni52,8%

Podaci hospitalizacije i smrti u Engleskoj pokazuju da Covid-ubodi ne funkcioniraju u smislu zaštite od Covid-a. Potvrđuje se predviđanje teoretičara zavjere da će cijepljeni umirati kada se susretnu sa živim Korona-virusom, baš kao što su i životinje ugibale u istraživanjima ove nove tehnologije. To je taj čuveni ADE,

ADE već djeluje

Dakle, onaj tko je uzeo ovo “cjepivo” vjerujući u marketing da cijepljenje spriječava hospitalizaciju i smrt od Korone, taj se za*ebao u svojoj naivnosti i lakovjernosti bogatim sociopatima i njihovim kapilarnim sljedbenicima u globalističko-eugeniničkom zapovjednom lancu.

Ovih ukupnih cca 48% ubodenih među inficiranima (21+18+7,5) pokazuje da je “struka” lagala da Covid-ubadanje sprečava Covid infekciju, a onda i prijenos. Jer, trebalo bi da ubodenih nema među novozaraženima. Barem sam ja tako očekivao iz marketinških materijala “proizvoda” koji su ponudili tržištu.

Cijepljeno umiranje

Sada mudraci kažu da cjepiva nisu baš 100% učinkovita. Pa kol’ko su onda učinkovita, gledajući ove brojke? I da li se isplati ubadati s nepoznatim kemikalijama ako je gotovo svejedno da zaradiš Koronu ili uboden ili neuboden?

To bi bila jedina nedoumica da ubodeni nesrazmjerno “bolje” ne umiru od Covida.

Kad se zaraze, umre 0,2% necijepljenih, ali čak 0,9% cijepljenih

U Engleskoj je umrlo 390 necijepljenih i 679 potpuno cijepljenih s 2 doze. To čini smrtnost necijepljenih od 0,2%, a cijepljenih 0,9%

Meni to izgleda da cijepljenje povećava rizik smrti od Covida za +338% (cca 4 puta), umjesto da smanji rizik smrti od Covida za -95%. A naši “stručnjaci” kažu da cijepljenje štiti od teških oblika. Pa ima li teži oblik Covida od smrti? Kad usporediš 0,9 i 0,2 meni se čini da te necijepljenost 4,5 puta bolje štiti od smrti nego te štiti cijepljenje.

66% smrti od Covida otpada na ubodene, iako čine 21% zaraženih

S moje necijepljene točke gledišta, ja bih ovima “2-doznima starima 14+ dana” pridodao i ostale ubodene (14+90) pa bi se vjerojatno došlo do 1% smrtnosti od Covida za ubodene/cijepljene protiv Covida (ironija je nenamjerna). S tim dodanima bi se moglo reći da umjesto 58% umrlih (potpuno) cijepljeno, zajedno s polucijepljnima i mladocijepljenima zapravo 66% smrti od Covida otpada na ubodene, iako čine samo 21% novozaraženih.

Hospitalizacija: umre 30% hospitaliziranih cijepljenih, a 6% hospitaliziranih necijepljenih

Od 4033 hospitaliziranih necijepljenih, umrlo je 390. To znači da kad necijepljeni završe u bolnici (dakako, bez liječenja Ivermektinom ili Hidroksiklorokinom !), 6% ih umre.

Potpuno cijepljenih s 2 doze je pak hospitalizirano 2204. Umrlo 679. Kad cijepljeni završe u Covid bolnici, 30% ih umre

Možda Fukaragrafi znaju bolje pročitati brojke 6 i 30, ali meni se čini da hospitalizacija ubije samo 6% necijepljenih, ali čak 30% cijepljenih. Rekao bih su necijepeljeni 5 puta bolje zaštičeni od hospitaliziranog umiranja (6%) nego su cijepljeni zaštićeni svojim cijepljenjem (30%). Osobno ne bih volio imati 30% šansu umrijeti u bolnici od Covida. Pogotovo ako sam mogao kod kuće se iziječiti na jedan od načina: (“Protokol za kućno liječenje Covida i preventivu“) da niti ne dođem u bolnicu. Ja sam za rano zbrinjavanja, jer su me tako navikli ti isti liječnici, sve dok se nije pojavila Korona.

Hospitalizacija (pozitivni pri zaprimanju): umre 55% hospitaliziranih cijepljenih, a 17% hospitaliziranih necijepljenih

E sad, ako se isključe koji nisu ni znali da su inficirani, tada to izgleda ovako: U tom slučaju je hospitalizirano 2270 necijepljenih koji su prije dolaska bili pozitivni. Onda onih 390 umrlih čini 17%, znači umre 17% hospitaliziranih necijepljenih. (koji su došli znajući da su pozitivni)

U tom slučaju je hospitalizirano 1236 cijepljenih. Tada 679 umrlih znači: 55% umre cijepljenih koji budu hospitalizirani (koji su došli znajući da su pozitivni). Bem ti bolest koju ni ne znaš da imaš, ako se ne testiraš s testom koji i nije test, već kopirka genetskog materijala za laboratorijske svrhe.

Kažu “Cjepivo štiti od najtežih oblika…”. Već smo vidjeli da na 21% zaraženih otpada 66% umrlih, tj. naj-najtežih oblika. Ne znam što Capak-Beroš-Markotić misle o tom omjeru 21:66. Mene to nikako ne bi ohrabrivalo na cijepljenje.

Prije nego su umrli, zaraženi su bili hospitalizirani. Kako tu stojimo? Napominjem da ne bi bili hospitalizirani da su dobili Ivermektin ili Hidroksiklorokin od svoga obiteljskog liječnika (“Mengelizacija obiteljske medicine“). To znači da se ne bi trebalo jaukati o bolničkim kapacitetima i o “samo 2 tjedna da se izravna krivulja”. Takvih “2-tjedna” je prošlo već 80. A jednom davno su liječnici i liječili s Hidroksiklorokinom. (“Dragi liječnici, vratite se na “Upute za liječenje Covid-a” od 24.04.2020: Ubijate nas po Uputi od 31.08.2020.“).

Umre 3 puta više hospitaliziranih cijepljenih nego hospitaliziranih necijepljenih. Barem je tako u Engleskoj. U Hrvatskoj ne samo da je obratno, nego kažu da su baš svi umrli bili necijepeljeni. Kome da ja vjerujem? Meni se čini da je necijepljeni s netaknutim vlastitim imunološkim sustavom 3 puta više zaštićen od smrti (17%) nego cijeplljeni (55%). Ako mislite da jednom dvocijepljeni ste sada zauvijek “potpuno cijepljeni”, varate se. To ima svoj rok trajanja. Za neka 3-4 mjeseca ćete biti “necijepljeni” kao i ja. Ubrizgavat će vam cjepivo svaka 3-4 mjeseca (busteri) dok ne umrete ili od cjepiva ili od Korone.

ADE

Ovi katostrofalni rezultati ne samo da pokazuju da cjepiva ne djeluju (tada bi bile podjednake stope smrtnosti, a ne 338% veća kod cijepljenih), nego da ljudi već umiru zbog ADE. Informacije o Antibody Dependency Enhancement (ADE) su ovdje: Egzaktna usporedba cjepiva: Od Moderne najviše umiru, od AstraZenece se najviše trajno razboljevaju (12.06.2021)

Ovi rezultati su dijametralno suprotni od naših tvrdnje stožeraša i gotovo svakoga tko zine u glavnim medijima o Covidu. Za razliku od Engleske. oni kažu da se stoka sitnog zuba treba cijepiti jer da su navodno svi umrli u hrvatskim bolnicama umrli kao necijepljeni, To znači Ili su necijepljeni Hrvati puno slabiji od engleskih necijepljenih, ili su naši potpuno cijepljeni puno jače konstitucije od engleskih. Drugo što mi pada na pamet je da je broj cijepljenih u Hrvatskoj lažan. Ne znam što bi drugo još mogao bio razlog da se zaključci iz Engleske ne mogu primijeniti na Hrvatsku.

Slična stvar je i s umiranjem OD samog spasonosnog cjepiva (“Ako Škotska sa 5 milijuna stanovnika ima 5500 mrtvih od Covid-cjepiva, koliko ima Hrvatska s 4 milijuna?“). Bilo bi uvjerljivije da ako ne s 4400, a ono izađu bar s 440 umrlih od cjepiva – nego ovako s nulom. Ili je puno manje cijepljenih Hrvata nego cijepljenih Škota. Hrvati niti umiru od cjepiva koliko drugi narodi (zapravo navodno uopće ne umiru), a kada se cijepljeni Hrvati razbole od Korone, oni skoro pa ne umiru, nego umiru samo necijepljeni Hrvati. Barem je tako na TV, kao marketingu za istrebljenje, pardon – cijepljenje.

Ima tu još jedna stvar koja me zbunjuje:

  • nekada pod cijepljene broje samo cijepljene s 2 doze. Onda se necijepljenima nazivaju svi ostali.
  • Nekada cijepljene s 2 doze smatraju cijepljenima tek nakon što cjepivo “proradi” nakon 2 tjedna. Onda su necijepljeni svi ostali.
  • Nekada u cijepljene broje i one s 2 doze prije isteka 2 tjedna uhodavanja cjepiva. Onda su necijepljeni svi ostali.
  • Nekada u cijepljene uključuju i one sa samo 1 dozom. Onda su necijepljeni svi ostali.

Zapravo mi je sada jasno zašto je ocu naših Koronaša, Bill Gatesu omiljena knjiga “Kako lagati sa statistikom”.

Bill Gates recommended you read this book on How to Lie ...

Izvor:

dailyexpose.co.uk/2021/08/20/latest-public-health-england-report-reveals-the-covid-jabs-dont-work-as-the-fully-vaccinated-account-for-21-percent-of-covid-infections-but-58-percent-of-all-deaths 

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)

Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma