Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma

aluminij chemtrails

.
Danas je dobro poznato da je aluminij jedan od glavnih sastojaka chemtrailsa kao i cjepiva. Također, znanstveno je dokazano da je aluminij neurotoksin koji smanjuje inteligenciju i pamćenje te je  smatran glavnim faktorom rane senilnosti i demencije kao i Parkinsonove bolesti te alzheimera.

Kako izbaciti ovaj iznimno štetan metal kojem smo nažalost svakodnevno izloženi iz organizma, saznajte u nastavku.

Izlučivanje aluminija iz tijela

Izloženost aluminiju je zapravo nemoguće izbjeći, no postoji i nekoliko prirodnih tvari koje su pokazale zaštitni učinak protiv njegove toksičnosti. Među njima su:

Kurkuma – smanjuje neurotoksične učinke aluminija
Propolis –  ima značajna zaštitna svojstva protiv aluminij – induciranih oštećenja jetre i reproduktivnog sustava
N – acetil cistein (NAC) – povećava proizvodnju glutationa, endogeno proizvedenog antioksidanta koji je od temeljne važnosti za stanično zdravlje. NAC smanjuje aluminij – inducirane kognitivne disfunkcije i ozljede na srcu
Đumbir – štiti od aluminij kloridom induciranih reproduktivnih oštećenja
Vitamin E – smanjuje aluminij – inducirana oštećenja jetre

Kako bi izlučili aluminij iz tijela možete jesti i svježi korijandar, on posjeduje svojstvo da veže aluminij i da ga izlučuje iz tijela.

Isto tako uzimajte velike količine C vitamina. On pomaže tijelu da ostane alkalično (ne zakiseljeno), pa se može lakše obraniti od svakojakih napada kojima smo u zadnjih 30-ak godina izloženi.

Uzimajte Silica gel 3 x 15 ml u 1/4 čaše vode (prije obroka). Silicij ima svojstvo vezati metale i na taj se način izlučuju iz tijela. Ako na početku imate recimo slabu glavobolju ili lake tegobe s probavom, znak je da se organizam uspješno čisti i metali izvlače iz svih kuteva tijela, ali brzo će proći. Savjetujte se u svakom slučaju s ljudima u apoteci ili drogeriji.

Jod. Čišćenje organizma jodom najbolje uklanja teške metale: fluorid, brom, živu, kadmij, arsen, aluminij i olovo.

Jod jako povoljno djeluje na mentalno zdravlje. Osim što ga poboljšava, jod uklanjanjem teških metala iz organizma prevenira Parkinsonovu i Alzheimerovu bolest.

 

chlorelaChlorela alge

Dodatno možete uzimati Chlorela algu. To je slatkovodna jednostanična zelena alga, koja ima visoku sposobnost vezivanja za teške metale i druge otrovne tvari – 2 x 10 tableta, otprilike 2 tjedna. Provjerite da su same alge također nezagađene.

Klorofil. Klorofil je zeleni pigment koji sadrže zelene biljke – zeleno povrće, voće i alge. Klorofil ima mnoge dobrobiti za zdravlje, a posebno je poznat kao čistač organizma. Kelacija je proces vezivanja atoma teških metala na kompleksne organske spojeve i njihovog izbacivanja iz organizma. Sposobnost klorofila da veže i uklanja teške metale poput žive čini ga moćnim sredstvom za čišćenje organizma.

Što možemo učiniti da smanjimo potrošnju aluminija i zaštitimo se od dodatnog trovanja?

NE kupujte aluminijsku foliju i ne pokrivajte jela koja pečete u pećnici ili na grilu s istom. Zagrijavanjem se još dodatno oslobađaju otrovne pare.

Izbjegavajte kupovati gotova jela u aluminijskim podlošcima.

Izbjegavajte kupovati pića u aluminijskim limenkama, kao i sokove u tetrapaku, jer ne samo da osmozom aluminijske čestice prelaze u piće, već i kiselina koja je sastavni dio najvećeg broja pića/sokova, dodatno rastapa aluminij. To možete osjetiti po okusu.

NE kupujte male porcije marmelade, meda, kavu u kapsulama i sl.

Umjesto senfa u tubama postoji onaj i u staklenkama.

Gledajte kupovati dezodoran bez aluminija – obratite pažnju na to (Weleda i Lavera su bez aluminija).

Kupujte tave i zdjele od čelika ili kovanog željeza, NE teflon, jer ispod je aluminij. One prvo navedene su možda skuplje, ali traju cijeli život.

Isto takoizbjegavajte kozmetiku koja sadrži aluminij.

Zastrašujuće je da dječje mliječne formule sadrže iznimno visoke doze aluminija što potvrđuju studije.

DOKAZ DA NAS PRSKAJU ČESTICAMA METALA – VIDEO

Poljska – Italija – Austria  –  Za ovu “pojavu” mediji su tvrdili kako se radi o pijesku iz Sahare

Zašto nas prskaju česticama metala?

Zato što metali koje unosimo putem zraka u naš organizam služe psihopatama kao prijemnici frekvencija emitiranih putem HAARP-a ili mobilnih repetitora sa svrhom utjecaja na naše misli, emocije, mentalne sposobnosti, odnosno biokemijske procese u našem organizma…


 

Коментари

Популарни постови са овог блога

MUK MEDIJA NA SVETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio “vakcine” mafiju: “Vreme je da svet sazna celu istinu”!

BILL GATES: Konačan cilj je da se smanji broj ljudi na planeti! (VIDEO)