Medijsko oblikovanje svijesti danas je postala najvažnija stavka tehnokrata i “elita” – NE SLUŠAJTE IH ŠTO PRIČAJU, VEĆ ŠTO ZAPRAVO ŽELE

 




Zašto mediji i “novinari” izvještavaju o coroni na način na koji izvještavaju – zato što im je to posao, za to su plaćeni od vlasnika medija, a tko su vlasnici medija?

Kao što ste vi plaćeni od strane poslodavca da izvršavate određene zadatke, prodajte određene proizvode ili radite u samoj proizvodnji, tako su i “novinari” plaćeni da govore i pišu točno ono što njihovi poslodavci, odnosno naručitelji od njih traže.

To nije njihova TV kuća ili njihove novine da govore i pišu ono što oni smatraju ispravnim, važnim ili istinitim. Stoga, ako trebaju sijati paniku i strah, sijat će je. Ako trebaju cenzurirati sve što se kosi sa službenom pričom, cenzurirati će, i to je upravo ono što danas i rade, rade ono za što su plaćeni, a plaćeni su da manipuliraju informacijama, a samim time masama, oblikujući svijest, a u svrhu što lakšeg upravljanja i kontrole.

Odavno smo upozoravali da su “novinari” ustvari spin doktori, dobro trenirani manipulatori koji imaju za svrhu iskrivljavati istine koje njihovim vlasnicima ili naručiteljima ne idu u prilog. Novinara, klasićnog novinara u mainstream medijima nema.

Pogledajte samo index ili net.hr ili HRT koji je kontroliran kroz vlast koja je pak upravljana od strane iste sile, vlasnika multinacionalnih korporacija i banaka kao i tehnološih tvrtki, tehnokrata, to je razlog zašto novinari pišu to što pišu na način na koji pišu – cenzura, propaganda, cenzura, propaganda, cenzura i propaganda.

Kada vam novinar u istom tekstu napiše kao cjepiva ne štite od zaraze niti sprječavaju širenje zaraze, a zatim vam kaže kako se morate cijepiti kako bi zaustaviti širenje zaraze i vratili se na “staro normalno”, onda to nije greška i neznanje već spin, ciljana psihološka manipulacija.

“AKO PANDEMIJA MOŽE BITI UNIŠTENA JAVNOM RASPRAVOM I SUČELJAVANJEM MIŠLJENJA, ODNOSNO ISTINOM, TO ZNAČI DA JE SAGRAĐENA NA LAŽIMA”

Za to su plaćeni. A to što vi mislite da je njihova svrha istraživanje i objavljivanje istine, samo znači da su odlično odradili svoj posao, isprali su vam mozak, doslovce.

To je omogućilo da prvi puta u povijesti, potpuno zdravi ljudi sa bolešću koje nemaju, mogu zaraziti ljude koji su cijepljeni protiv te bolesti.

To je ujedno današnja pandemija u jednoj rečenici.

POGLEDAJTE VIDEO

Cijeli dokumentarni film PLANDEMIJA – INDOKTRINACIJA pogledajte u nastavku


BEZ CENTRALIZIRANIH MEDIJA NIJE MOGUĆA TOTALITARNA SVJETSKA VLADA I NIJE MOGUĆ NIKAKAV OBLIK POTPUNOG NADZORA NAD LJUDIMA I NJIHOVIM POSTUPCIMA, PA JE MEDIJSKO OBLIKOVANJE SVIJESTI DANAS POSTALO NAJVAŽNIJA STAVKA TEHNOKRATA

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)

Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma