Ekskluzivno otkrivamo mogući datum kraja Plandemije


Kraj Plandemije


Korona manipulacija je gotovo do kraja raskrinkana. U laži kupljenih političara, kvazi elite i medijskih plaćenika više nitko ne vjeruje. Pokušaj da se uvede pretplata na doživotno cijepljenje, kako bi se izgubljeni profit od oružja i nafte nadoknadio skupim i patentiranim cjepivima, sve više pravi poteškoće. Cijepiti treba svake godine po nekoliko puta, a to izgleda praktički nije moguće bez permanentne propagande koja uništava gospodarstvo i stvara, po vlast opasni, ogoljeni proletarijat. Financijska mafija iz šešira vadi već poznatoga zeca: “globalno zatopljavanje” želeći porobiti Zemljane. Ali kada će Plandemija stati?

U kritičnim trenutcima, često na portalu Logično propitujemo društvene događanje u skoroj budućnosti i donosimo hipoteze koje su se do sada uveliko ostvarile. Možemo pogriješiti, međutim, od prvog dana smo shvatili korona manipulaciju. Posumnjali smo, što je potvrđeno, u igru Rusije, koja se iskreno ili oportunistički priključila organizaciji Plandemije. Shvatili smo davno prije korone mogućnost velikog reseta, potrebnog za prikrivanje višestoljetne pljačke putem neotplativih kredita i kamata. Osim Planedemije, bili smo na strani istine, dok su mainstream mediji hvalili teroriste u Siriji.

Danas ćemo postaviti novu, vrlo smjelu hipotezu. Unatoč propagandi i strašenju naroda, cijepljenje populacije ide sporo, stvara veliki otpor i uništava gospodarstvo. Njemačkoj će trebati 26 godina da svoje gospodarstvo vrati na razinu prije Plandemije. Francuska je u puno goroj situaciji i trebat će joj čak 62 godine kako bi svoje gospodarstvo i dug vratila na razinu iz 2019. godine. Zamislite, u samo 15 mjeseci, ludilom zvanim Plandemija, dvije europske sile su vraćene unazad pola stoljeća.

Iskreno mislimo da Plandemiju više nije moguće održavati zbog mogućih društvenih nemira uzrokovanih raznim pogubnim mjerama. Svaka sljedeća izgubljena godina nosi pola stoljeća nazadovanja. Cijepiti cjelokupno populaciju s tri i više doza cjepiva svake godine, praktički je nemoguća misija i iskreno mislimo da se svemu bliži kraj.

Aktualna znanstvena i stručna literaturu o virusima i epidemijama tvrdi da epidemije ne traju vječno. Virusi mutiraju, ali na kraju ih uništava kolektivni imunitet osoba koje su preboljele ili su zaštićene cjepivom. Potrebno je 70-80 % prirodno (preboljevanje) ili umjetno (cijepljenje) imuniziranih osoba, kako bi se epidemije zaustavila. Poštujući tu istu znanost, nismo daleko od postotka imunizacije potrebnog za kraj Plandemije.

 Lako je moguće da će organizatori Plandemije uskoro zasvirati kraj. Vrlo vjerojatno do kraja 2021. godine. Ne zato što nas vole, već zato što im organiziranje masovnog cijepljenja pravi veliki organizacijski problem. Cilj je ostvaren, analizirani su rezultati društvene manipulacije masama i porobljavanje Zemljana ide dalje.

Pogledate li strane i domaće mainstream medije, spoznat ćete novu paradigmu tj. klima manipulaciju kojom nas danas bombardiraju, kako bi uveli CO2 porez na sve živo, a i mrtvo (proizvode i usluge).

Plašenje virusom, sada će zamijeniti apokaliptične slike navodnog globalnog zatopljenja, iako zapadna Europa dugo nije bila hladnija nego 2021. godine. Prošlog mjeseca neke europske metropole su bile toliko hladne, da su građani palili grijanje, dok su u isto vrijeme mainstream mediji izvještavali o velikim vrućinama, tako da su odabirali najtoplije točke na zemlji, a one najhladnije nisu “vidjeli”.

Dokaze ne trebate tražiti u literaturi, nego pogledajte vaše voćke u voćnjaku. One vam sve govore. U Hercegovini smokve kasne mjesec dana zbog nedostatke sunca i topline, što je rijetko viđeno. Mediji o tome ne pišu. Manipulacija, nad manipulacijama.

Dragi naši Logičari  život je doživotno potrebna borba za bolje sutra. Pripremimo se na novu, puno opasniju bitku, protiv klima-manipulacije, koja će naslijediti Plandemiju, a koju će i dalje podupirati strani i domaći manipulatori. Je li naša hipoteza promašena, saznat ćemo do kraja godine, kada ćemo ovaj članak iznova objaviti.

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)

Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma