MUK MEDIJA NA SVETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio “vakcine” mafiju: “Vreme je da svet sazna celu istinu”!

 istina

Водитељ

                                                                                                    Pustite ljude da vide film VAXXED, pa da sami odluče šta je istina! Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog  filma Vaxxed  s  Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon neverovatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i “nacističke” Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti vakcina i autizma. 


Pustite ljude da vide film VAXXED, pa da sami odluče šta je istina!

Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon neverovatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i “nacističke” Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti vakcina i autizma. Napominjemo da, iako je reč o svetskom skandalu srpski i hrvatski masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok promovišu zakonski obavezno vakcinisanje!

Naime, u velikom intervju-u emisije Today, de Niro je doslovno uzviknuo: “Vreme je da saznamo istinu, istinu o vakcinama i autizmu.”

De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autizma zbog njegove hrabrosti jer je imao smelosti da prikaže film koji priča priču o CDC zviždaču dr. Williamu Thompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (centar za kontrolu bolesti) izmenjuje naučne studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost vakcina i autizma. Ključno za razumevanje ove priče je to da mediji namerno lažu tvrdeći da se u filmu radi o dr. Andrewu Wakefieldu koji je ubijen. To nije istina. Film govori o naučniku koji radi za CDC i koji priznaje da je sudelovao u prevari koja će uskoro biti otkrivena kao najveći medicinski skandal u istoriji modernog sveta.
De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi celu istinu. U intervju-u koji u nastavku možete pogledati on poziva ljude da pogledaju dokumentarac i sve dokaze pre nego odluče šta je istina. Dokumentarac naime jasno dokumentuje da toksična živa u vakcinama uzrokuje ovu bolest.

Mediji brutalno prikrili skandal

Dr. William Thompson, naučnik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i vakcina naprasno uništene, kao i da je sam sudelovao u uništavanju. “Doneli smo kantu za smeće nasred prostorije i sve ono što je dokazivalo da vakcine izazivaju autizam smo pobacali i uništili”. – rekao je Thompson i time izazvao brojne proteste koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro niko nije izveštavao.
Dr. Thompson rekao je kako su sve naučne studije koje su pokazale veću stopu autizma kod afroameričkih dečaka koji su primili MMR vakcinu zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave, tačne i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobijaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio da čita saopštenje dr. Thompsona koje se odnosilo na naučnu studiju objavljenu 2004. u naučnom časopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namerno uništio podatke iz te naučne studije i to samo one koji dokazuju da su dečaci vakcinisani MMR vakcinama, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto. Kako on govori, svi naučnici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze.
Srećom dr. Thompson sačuvao je fajlove i datoteke koje dokazuju falsifikovane i lažne studije  i o kojima je obavešten i američki kongres. Međutim, masovni mediji i dalje ćute iako je reč o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske.
Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopšte nisu svesni da drastični porast autizma je itekako povezan s masovnim procijepljenjem dece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj vakcina koja deca primaju do 7. godine života!
Možda je sad jasnije zašto su vakcine u Srbiji, Hrvatskoj i zemljama regiona obavezne? Nama nije!
Izvor: dalicom.eu

Više sa prevodom! – EKSLUZIVNO VIDEO – prevod Marija S


“NAŠA DECA SU PRODATA FARMACEUTSKOJ INDUSTRIJI!” – Del Bigtree “Vaxxed”

jos:

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)