“To je zapravo crkva u kojoj ubijaju bebe, teraju nas da pijemo njihovu krv i daju slatkiše deci dok im rade ružne stvari ” (VIDEO)

 Zlostavljanje nedužne dece nikada nije ni prestalo, a zakon žmuri za ova neljudska zlodela

"To je zapravo crkva u kojoj ubijaju bebe, teraju nas da pijemo njihovu krv i daju slatkiše deci dok im rade ružne stvari " (VIDEO)

Teško je pomisliti da zaista postoje institucije koje iza svojih zidina kriju monstruoznu istinu o satanističkim obredima u školama, crkvama ali i socijalne službe koje “sarađuju” sa njima.

Ubijanje beba, zlostavljanje i silovanje maloletne dece, teranje na jezive obrede i rituale su samo deo onoga što ćete čuti i videu na dnu teksta!

PET DECENIJA ZLOSTAVLJANJA DECE U ENGLESKOJ

Priča o seksualnom zlsotavljanju i maltretiranju dece u engleskim školama, domovima kao i crkvama nažalost  traje poslednjih pet decenija.

Više stotina dece bilo je zlostavljano u domovima i hraniteljskim porodicama, saznanja su istrage koja je sprovedena u okrugu Notingemšir.

Isplivala su razna svedočenja kada su monstrouzni činovi nad nedužnom decom u pitanju. 

– Počev od nemilosrdne bamde koja je silovala oko 1.000 devojčica u britanskom gradu Telfordu koji uprkos višestrukim prijavama socijalnim službama, nisu odgovarali za svoja zlodela

Kao i priča o stotinu dece koja su bila zlostavljano u domovima i hraniteljskim porodicama u okrugu Notingemšir u Engleskoj.

– Vlasti u Notingemu i objavile su da je otkriveno da su deca doživela fizičko zlostavljanje i silovanje i da postoji preko 350 prijava od 1960. godine.

– Zlostavljanje od strane sveštenika imalo je sličnosti sa drugim oblicima seksualnog zlostavljanja, ali glavna razlika je bila što su pokušali da steknu detetovo poverenje na nepristojne i manipulativne načine. Ponekad je prestupnik kupovao deci skupe poklone ili koristio alkohol da bi smanjio njihovu samoodbranu. Za normalizaciju seksualne aktivnosti zlostavljači su koristili neprimeren jezik i šale sa sekusalnim kontekstom.

Slušajući i učeći iz priča preživelih, profesionalci koji rade na zaštiti dece, mogu da prepoznaju znake zlostavljanja i pronađu načine kako da podrže i zaštite žrtve, kao i steknu poverenje preživelih kako bi ih podržali.

SATANISTIČKA ŠKOLA U KOJOJ UČITELJI ZAJEDNO SA RODITELJIMA ZLOSTAVLJAJU DECU

Svedočenje ove devojčice koja do detalja opisuje njeno iskustvo provedeno u školi u Engleskoj, za sada nepoznato ime grada u kojem se ova institucija nalazi, stvara osećaj nemoći, besa ali i potencijalnu mučninu u stomaku… 

U mojoj učionici bila su vrata koja vode do male prostorije u kojoj se nalazila velika količina slatkiša koje su davali deci dok se se*saju sa njima. Daju im da jedu slatkiša koliko žele da jedu dok rade seks sa njima.”

Svaki učitelj u školi ima seks sa određenom grupom učenika. Ta škola je ustvari jedna crkva i tu ubijaju bebu, teraju nas da pijemo njihovu krv, kao i da ih jedemo. Socijalne službe koje sarađuju sa njima ćute o svemu i zataškavaju istinu o svemu što rade.

pogledajte jos:

Gazdarica neše škole daje novoj deci li bebama inekcije u vrat, koje se nakon toga uspavaju, pa nas teraju da ih nožem režemo… “

Ostatak jezivog svedočenja pogledajte u videu: 

pridruzite se nasoj FB grupi STOP SVETSKIM ZAVERAMA


Click Here To Join Native Media

Коментари

Популарни постови са овог блога

NAJNOVIJI PLAN BILA GATESA ZA DEPOPULACIJU PLANETA: Zamračiti nebo, uništiti ekosustav i izladnjeti sve do smrti

VODITELJ UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište!! (VIDEO)

Što možemo učiniti da smanjimo unos aluminija u organizam i što možemo učiniti da izbacimo aluminij iz organizma